Nieuws

15-09-2018

dagcursus cross skaten Harderwijk/Ermelo

dagcursus cross skaten Harderwijk/Ermelo

 

 

Zoek jij ook een nieuwe sport om je conditie op te schroeven.  Wil je op pad, wanneer jou dat uitkomt. Denk dan aan cross skaten. Ook in de herfst- en wintermaanden kan je cross skaten in zon, wind en regenbuitje. Bij GoWithJo kan je een dagcursus volgen en zelf ervaren hoe de cross skates rijden.

 

Lees alle informatie over de dagcursus cross skaten hier.

 

Wil je, je opgeven stuur een mail naar info@gowithjo.nl of app/bel naar 06-49980235.

14-04-2018

Dagcursus cross skaten 14 april 2018

Dagcursus cross skaten 14 april 2018

Na kennismaking met de deelnemers vertrokken we snel naar ons startpunt aan de Watertorenweg. Via de warming-up en de rem verkennen gingen we door naar het asfalt. Oefenen met remmen, stokgebruik en natuurlijk lieten we de skates gauw rollen. Na de koffie daagden we onszelf en de andere groepsleden uit en toen op naar Ermelo voor een heerlijke lunch. Daarna weer even opstarten en op naar de heuveltjes in het bos en we maakten met elkaar een tochtje over heide en door het bos. De temperatuur was prima en de zon ....die kwam toen we de klittenbanden los trokken ;)

 

Wil jij ook ervaren hoe de cross skates rijden en remmen. Kom dan naar de volgende dagcursus. Alle info vind je hier.

 

 

01-09-2015

Wat was het heerlijk op Terschelling.

Begin juni gingen een stel cross skaters bepakt en bezakt voor een weekend naar Terschelling, alwaar Jan ons het eiland liet zien. We "vochten" tegen de wind in en genoten van het weer en de cranberry taart. Met dank aan Jasper (gopro) en Jarno de Groot (edit).