Nieuws

14-04-2018

Volle dagcursus cross skaten 23 november 2019

Volle dagcursus cross skaten 23 november 2019

Na kennismaking met de deelnemers vertrokken we snel naar ons startpunt aan de Watertorenweg. Via de warming-up en de rem verkennen gingen we door naar het asfalt. Oefenen met remmen, stokgebruik en natuurlijk lieten we de skates gauw rollen. Na de koffie in duo's aan de slag en toen op naar Ermelo voor een heerlijke lunch. Daarna weer even opstarten en op naar de heuveltjes in het bos en we maakten met elkaar een tochtje over heide en door het bos. 

 

Wil jij ook ervaren hoe de cross skates rijden en remmen. Kom dan naar de volgende dagcursus. Alle info vind je hier.

 

 

22-01-2017

Dagcursus 21 januari 2017

Dagcursus 21 januari 2017

Kon de dagcursus cross skaten wel doorgaan - 21 januari 2017

Dat was nog spannend, kon de dagcursus cross skaten wel doorgaan of moest het een langlauf cursus worden vanwege de sneeuwval. We gingen van start in Harderwijk. Met diverse lagen kleren aan deden we de eerste slagen op de cross skates. De zon scheen uitbundig, het leek wel een wintersportdag. Alle foto's vind je hier.

21-06-2016

Nieuw in Nederland - de Skike V8 tour cross skate nu te koop

Nieuw in Nederland - de Skike V8 tour cross skate nu te koop

De Skike V8 tour cross skate is nu ook in Nederland te koop.

 

Het eerste testritje is gemaakt, de scharniering werkt prima en de veer is in 3 standen te zetten. Door de blokkering in de voorwielen kan je goed afzetten. Zowel de klassieke langlauftechniek als de skate techniek kan je trainen. Een mooie aanwinst op de reeds bestaande serie van de Skike serie.

 

01-09-2015

Wat was het heerlijk op Terschelling.

Begin juni gingen een stel cross skaters bepakt en bezakt voor een weekend naar Terschelling, alwaar Jan ons het eiland liet zien. We "vochten" tegen de wind in en genoten van het weer en de cranberry taart. Met dank aan Jasper (gopro) en Jarno de Groot (edit).