Nieuws

22-02-2018
dagcursus cross skaten Harderwijk/Ermelo - zaterdag 14 april 2018
dagcursus cross skaten Harderwijk/Ermelo  - zaterdag 14 april 2018

 

 

Zoek jij ook een nieuwe sport om je conditie op te schroeven, Is het tijd om jezelf uit te dagen? Wil je op pad, wanneer jou dat uitkomt. Denk dan aan cross skaten. Lekker rollen door de natuur in wind en zon. Door de luchtbanden kan je altijd op pad, ook als er een buitje regen valt.

Tijdens een dagcursus kan je ervaren hoe de cross skates rijden.

 

Lees alle informatie over de dagcursus cross skaten hier.

 

Wil je, je opgeven ga snel naar info@gowithjo.nl of app/bel naar 06-49980235.

22-01-2017
Dagcursus 21 januari 2017
Dagcursus 21 januari 2017

Kon de dagcursus cross skaten wel doorgaan - 21 januari 2017

Dat was nog spannend, kon de dagcursus cross skaten wel doorgaan of moest het een langlauf cursus worden vanwege de sneeuwval. We gingen van start in Harderwijk. Met diverse lagen kleren aan deden we de eerste slagen op de cross skates. De zon scheen uitbundig, het leek wel een wintersportdag. Alle foto's vind je hier.

21-06-2016
Nieuw in Nederland - de Skike V8 tour cross skate nu te koop
Nieuw in Nederland - de Skike V8 tour cross skate nu te koop

De Skike V8 tour cross skate is nu ook in Nederland te koop.

 

Het eerste testritje is gemaakt, de scharniering werkt prima en de veer is in 3 standen te zetten. Door de blokkering in de voorwielen kan je goed afzetten. Zowel de klassieke langlauftechniek als de skate techniek kan je trainen. Een mooie aanwinst op de reeds bestaande serie van de Skike serie.

 

21-10-2013
Televisie uitzending Zappsport - GoWithJo
Televisie uitzending Zappsport - GoWithJo

 

Donderdag 10 oktober verleende Marjo de Groot van GoWithJo en Tomas Koning hun medewerking aan het televisie programma Zappsport. In het recreatiegebied het Twiske leerden zij de kids de beginselen van de cross skate sport. Ron en Naomi begeleidde de teams en tot aan het moment van de battle werd er flink geoefend. Met een klein verschil gingen de meiden aan de haal met de overwinning. Een mooie promotie van de cross skate sport. Hier vind je een samenvatting van de Zappsport cross skate battle televisie uitzending.